LAMINAAT

 

Laminaat is een zeer populaire en efficiënte manier van vloer bedekken. Laminaat vloeren kunnen aan alle voorkeuren voldoen. U heeft een keuze uit ontelbare mogelijkheden, zoals verschillende motieven voor een klassiek interieur of liever een trendy, licht interieur. Alles is mogelijk! Het fijne aan laminaat vloeren is dat deze zeer onderhoudsvriendelijk zijn en uitermate bestand tegen hevige belasting in veel gebruikte ruimtes. Laminaat wordt gezien als een evenwaardig alternatief voor echte houten vloeren. Laat u eens informeren over laminaat vloeren door Reva Interieurs. Wij helpen u graag bij al uw vragen over laminaat of andere type vloeren.

 

Laminaat laten leggen

U kunt er voor kiezen om uw laminaat vloer zelf te leggen of om uw laminaat vloer te laten leggen. Wanneer u kiest om uw laminaat vloer te laten leggen, is Reva Interieurs dé geschikte partner voor u. Reva Interieurs is gespecialiseerd op het gebied van vloeren leggen en garandeert u dat uw laminaat vloer uitermate zorgvuldig en strak gelegd wordt. Dus bespaar al het werk en laat deze klus over aan een echte vakman. U bent bij Reva Interieurs daarnaast ook aan het juiste adres voor het bekleden van trappen, het plaatsen van binnenzonwering en schuifdeurkasten.

Voordelen van laminaat vloeren

Hieronder worden enkele voordelen beschreven van laminaat vloeren:

  • Laminaat vloeren zijn hygiënisch; Stof en vuil krijgt geen kans om zich verder te ontwikkelen. Hierdoor zijn laminaat vloeren uitermate geschikt voor mensen met astma-aandoeningen.

  • Laminaat is duurzaam; De laminaat vloeren hebben een duurzame afwerkinglaag waardoor ze beter bestand zijn tegen krassen, deuken en andere vormen van slijtage.

  • Laminaat is makkelijk te onderhouden met een stofzuiger en een vochtige dweil. Vlekken of ander vuil kunnen dus makkelijk verholpen worden.

  • Laminaat verbleekt niet. Vergeleken met echte houten vloeren, verbleekt laminaat niet. Het is dan ook niet nodig om laminaat vloeren op ten duur te schuren en te lakken.

  • Verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en stijlen. Laminaat vloeren kunnen aan alle voorkeuren voldoen.