BINNENZONWERING

Met binnenzonwering zorgt u ervoor dat de lichtinval wordt gedoseerd en het houdt uw huis op een aangename temperatuur. Daarnaast creëert u met binnenzonwering een stijlvolle uitstraling. Laat u eens informeren door Reva Interieurs wanneer u op zoek bent naar binnenzonwering voor bij u thuis. Met een ruim aanbod in verschillende typen binnenzonwering, kan Reva Interieurs u hier deskundig advies in geven. Maak eens een keuze uit jaloezieën, rolgordijnen, plisségordijnen, lamellen of vouwgordijnen. Hieronder worden deze typen zonwering uitgebreid toegelicht.

 

Jaloezieën

Jaloezieën komen in veel huishoudens voor en is dan ook een welbekend type binnenzonwering. Jaloezieën zijn erg praktisch en lichtinval kan op elk moment eenvoudig worden gedoseerd. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en kleuren. U heeft de mogelijkheid om de jaloezieën aan te passen naar uw eigen stijl.

 

Rolgordijnen

Rolgordijnen hebben naast zonwering en stijlvolle uitstraling ook nog eens een verduisterende functie. Deze zijn dan ook uitermate geschikt voor slaapkamers. Net als jaloezieën zijn ook rolgordijnen beschikbaar in verschillende soorten en maten. Met tal van mogelijkheden kan Reva Interieurs u altijd de juiste rolgordijnen adviseren die aansluiten bij uw eigen wensen.

 

Plisségordijnen

Plisségordijnen hebben minder bekendheid dan andere typen binnenzonwering, maar passen uitermate goed in elk huishouden. Plisségordijnen zijn strak gevouwen gordijnen met een zeer elegante uitstraling. Met een speciaal mechanisme kunt u zelf bepalen welk deel van het raam moet worden bedekt. Vraag eens naar de mogelijkheden!

 

Lamellen

Lamellen zijn verticalen jaloezieën waarbij het mogelijk is om deze tot 180 graden te draaien. U kunt deze dus instellen om zonlicht tegen te houden of naar binnen te laten. Lamellen zijn eenvoudig naar één zijde te schuiven, waardoor u het raam volledig vrij maakt. Ze zijn dan ook geschikt voor grote raamoppervlakken.

 

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn een ideale oplossing voor een zeer stijlvol interieur. Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in vele verschillende varianten met een keuze uit diverse soorten gordijnstof waaronder polyester. In tegenstelling tot rolgordijnen, vallen vouwgordijnen trapsgewijs omlaag in banen van ± 30 centimeter. Dit is uiteraard afhankelijk van u eigen stijl. Maak eens een keuze uit transparante of verduisterende vouwgordijnen.